Veste proastă pentru Delta Tulcea: CJ nu mai are bani pentru fotbal!

În schiţa bugetară pentru anul în curs, conducerea Consiliului Judeţean nu a prins niciun leuţ pentru F.C. Delta Tulcea S.A.
După cum ne-a declarat vineri seară Nicolae Chichi, vicepreşedinte CJ, instituţia judeţeană nu mai are cum să susţină financiar echipa-fanion: “Şi aşa ne confruntăm cu un deficit de 17 miliarde de lei vechi, la incidenţa sumelor alocate de la bugetul central cu veniturile proprii. Mare parte din bugetul CJ este destinat activităţilor de protecţie socială (în jur de 60%), dar esenţial este să asigurăm cofinanţarea în proiectele de investiţii“.
Consiliul Local Tulcea, principalul finanţator al Deltei, este dispus să aloce clubului, în anul bugetar 2010, ca şi anul trecut, circa 30 de miliarde de lei vechi.
Semnificativ pentru strângerea la pungă, CJ va mai bugeta, şi acolo cu sume necorespunzătoare, evenimente culturale tradiţional – tulcene precum concursul internaţional de interpretare “George Georgescu“ sau “Peştişorul de Aur“, festival internaţional de folclor pentru copii şi tineret, ajuns anul acesta la a XVIII-a ediţie.

Advertisements

One Response

  1. la cat au furat, cred si eu ca numai sunt bani.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: