Despre Bugetul Deltei 2010

Municipalitatea majorează cu 3 milioane capitalul Deltei Tulcea

Iniţiat de primarul Constantin Hogea, un proiect va fi dezbătut de consilierii municipali. Acesta – proiectul, nu primarul – vizează majorarea capitalului social al SC FC Delta Tulcea S.A. Acţiunea s-ar produce prin aport în numerar, de către acţionarul Municipiul Tulcea, prin Consiliul Local Tulcea, în valoare de trei milioane de lei, reprezentând un număr de 30.000 de acţiuni nominative, în valoare nominală de 100 de lei fiecare.
Dacă aleşii se vor învoi, nu­mă­rul acţiunilor nominative deţinute de Municipalitate, prin CL, va creşte de la 18.750 la 48.750.

——————————————————————————————————————————————————–

* Din bănuţii ăia puţini, “care este”, Primăria Tulcea ar aloca peste un milion de lei în două scopuri. Prima tranşă, 530.000, ar fi destinată “con­strucţiilor anexe şi S.F. Stadion «Delta»”;

a doua (500.000), amena­jării terenului de antrenament al Deltei. Mai multe să vă spună iniţiatorii, că din documentaţie nu rezultă nimic.

——————————————————————————————————————————————————–

* Delta Tulcea are nevoie de aprobarea consilierilor locali pentru bugetul de venituri si cheltuieli, dat fiind că primeste bani de la Consiliul Local, chiar si în vreme de criză, ba mai are numitul consiliu local si printre actionari. Numai că fotbalul românesc si rigorile contabile par a fi, de 2.000 de ani, lucruri complet incompatibile, asa că bugetul SC Delta Tulcea SA pentru 2010 nu a ajuns nici până în ziua de azi pe masa consilierilor care ar trebui să-l aprobe în sedinta de vineri. Si de ce ar fi ajuns? Căci consilierii n-au decât să aprobe ca consilierii (scuzaţi cacofonia), primarul să semneze ca primarul, iar echipa să evite promovarea, asa cum îi Sade bine unei echipe cu buget necunoscut.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: