Tulcenii – blocaj psihic în echipă…

Tricolorul Breaza – Delta Tulcea 1-0 (0-0)
Una dintre surprizele turului a fost înfrângerea încasată pe teren propriu de Delta, în compania formaţiei din Breaza. Ca să infirme că a fost o întâmplare, Tricolorul a învins şi acasă Delta, cu toate că era diferenţă de la cer la pământ între liniile de clasament ale celor două comba­tante. În tur a înscris Puie, acum a fost rândul lui Vişan: şut în vinclu, de la 26 de metri, în a doua parte a primei reprize.
Martorii au contorizat pentru gazde opt şuturi pe spaţiul porţii şi numai trei în contul oaspeţilor, cel mai periculos tulcean fiind Costescu, în două rânduri.     De menţionat este că, în această ediţie de campionat, Tricolorul a repurtat victorii în prima etapă, 1-0 cu Dinamo II, într-a patra, la Delta (1-0), şi într-a cincea, 4-0 cu CSM Râmnicu Sărat, pe 12 septembrie 2009!
După atâtea eşecuri, cu o singură victorie în retur, şi aia doldora de suferinţă, Delta Tulcea dă impresia că e luată de o apă care o va duce, cel mult, spre locul al VIII-lea. Încă din 15 septembrie 2009 ceream(http://www.obiectivtulcea.ro/stirile-zilei/15249-fotbal-liga-a-ii-a-delta-din-tulcea-cutm-psiholog.html) aducerea unui psiholog pe lângă echipă. Acum chiar că sunt necesare serviciile unui specialist!
Tricolorul Breaza: M. Anghelache – Şandru (‘85, Ciocâlteu), Achiţei, Petcu, Olteanu – Stoica, Samson, Pavel (‘ 62, Turiac), Liuba ( ‘75, Vîrlan) – Răuţă şi Vişan. Antrenor principal: Florin Stăncioiu.
Delta Tulcea: Olteanu – Peteleu, Grigorov, Mişelăricu, L. Ştefan – Coconaşu (‘80, Postelnicu), Mărgi­nean (‘69, Borza), Senin (‘46, Lucan), N. Creţu – Costescu şi Nanu. Antrenor principal: Constantin Gache.

Scris de Petru ŢINCOCA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: