Gloria Buzău – Delta Tulcea 0-1 (0-0)

Execrabilă! Aşa poate fi caracterizată evoluţia echipei din Crâng în jocul disputat acasă în compania Deltei Tulcea şi pierdut cu 0-1.

Buzoienii păreau mai degrabă nişte marionete abandonate la bâlci de un păpuşar plecat să înfulece o gogoaşă şi rătăcit printre comedii. Baieţii noştrii au sesizat imediat asta, aşa că încă din start au încercat să lovească în plin. De fapt, nu au lăsat impresia că joacă în deplasare, controlând meciul de la cap la coadă.

Costescu (‘2) şi Nanu (‘6) au pus în pericol poarta gazdelor, atenţionându-le astfel că vor avea viaţă grea. Gloria nu a fost însă în stare să reacţioneze şi nici nu avea cum din moment ce jucătorii comiteau greşeli în lanţ şi trimiteau numai ,,chifle” la întâmplare precum copiii care o pun de o miuţă în curtea şcolii sau pe islaz.

Deşi am mai avut câteva ocazii, tabela de marcaj a rămas imaculată la finalul primelor 45 de minute de joc.

După pauză ,, paiaţele” din Crâng au avut aceeaşi prestaţie permiţându-ne să facem legea pe teren. La un atac Costescu trage din careul mic, un fundaş buzoian respinge, iar mingea ajunge la Nanu care, cu un trasor de la 16 metri, scutură plasa porţii deschizând scorul.

Pentru Delta au evoluat: Olteanu – Peteleu, Grigorov, Mişelăricu, V. Creţu – Postelnicu, Lucan (‘84, L. Ştefan), Coconaşu, N. Creţu (‘ 78, Horovei) – Nanu şi Costescu.

Înainte de primul fluier, fotbaliştii Gloriei au purtat pe braţe un banner de nemulţumire, ceva cu salarii neachitate. Cu mult după fluierul final, antre­norul principal al Gloriei, Nicolae Anton, a recunoscut superio­ritatea totală a oaspeţilor.

Buzoienii păreau mai degrabă nişte marionete abandonate la bâlci de un păpuşar plecat să înfulece o gogoaşă şi rătăcit printre comedii. Oaspeţii au sesizat imediat asta, aşa că încă din start au încercat să lovească în plin. De fapt tulcenii nu au lăsat impresia că joacă în deplasare, controlând meciul de la cap la coadă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: