“Statistica meciurilor cu Dunărea Giurgiu ne avantajează, dar aşa era şi cu Breaza…”

Spune Constantin Gache, antrenorul Deltei
La conferinţa de presă de ieri, Constantin Gache a sosit încântat, după ce juniorii obţinuseră o relaxantă victorie cu 6 la 2. În contextul rezultatelor favorabile din ultimele etape, tehnicianul Deltei Tulcea a declarat că meciul de la Buzău a fost, probabil, cel mai bun de la începerea returului, dar nici acolo echipa nu a fost lipsită de ghinion, mingea având momente în care pur şi simplu nu a vrut să intre în poartă. Dar, cum speranţa moare ultima, experimentatul antrenor aşteaptă de la elevii săi ca ocaziile foarte dese să se transforme în mai multe goluri, nu în pretexte pentru probleme cardiace. Gache e de părere că, deşi jocul echipei s-a îmbunătăţit vizibil, în continuare se simte lipsa lui Enache Câju, pe care accidentarea din perioada de pregătire îl ţine în continuare în afara terenului.
Fidel superstiţiei conform căreia echipa câştigătoare nu se schimbă, Constantin Gache va alinia acelaşi 11 de start din meciul cu Gloria Buză şi sâmbătă, la întâlnirea cu FC Dunărea Giurgiu.
Meciul va fi abritrat de centralul Claudiu Baboia, din Bucureşti, asistat de Daniel Demtrescu şi Bogdan Medrea, din Râmnicu Vâlcea. Arbitru de rezervă va fi Dragoş Teodor, din Constanţa, iar observatori vor fi Florin Chivulete, din Bucureşti, şi Vasile Mihu, din Constanţa. Cum partida nu va fi televizată, fotbaliştii Deltei aşteaptă cât mai mulţi susţinători la stadion sâmbătă, începând cu ora 11.

Scris de Patrick André de Hillerin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: