Delta Tulcea ar putea redeveni asociaţie sportivă!

În ultima şedinţă a Biroului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, la “Diverse“, ar fi trebuit dezbătute solicitările mai multor cluburi din Liga I şi Liga II privind aprobarea cu titlu definitiv a cesiunii drepturilor de participare în competiţii, însă dezbaterea a fost amânată pentru următoarea şedinţă a forului FRF ce va avea loc cel mai probabil luna viitoare.
Printre echipele care au solicitat dezbaterea şi implicit aprobarea cu titlu definitiv a cesiunii drepturilor de participare în competiţii se numără şi SC FC Delta Tulcea SA, societate care a preluat drepturile de la AS Fotbal Club Delta Tulcea, asociaţia prin care fotbalul tulcean a fost reprezentat până în vara anului trecut în Liga a II-a.
“Mandatul nostru se încheie pe 30 iunie 2010 şi există şi varianta să se revină din nou la AS Fotbal Club Delta Tulcea, asociaţie de la care s-a făcut cesiunea către SC FC Delta Tulcea SA a dreptului de participare în Liga a II-a pentru sezonul 2009-2010. Noi încă din iarnă am solicitat aprobarea cu titlu definitiv a cesiunii drepturilor de parti­cipare în competiţii iar la dosarul de licenţiere am solicitat de asemenea prelungirea pe încă un an. Sperăm să obţinem licenţa pentru Liga I”, a declarat Haralambie Meregiu.
Înaintea meciului de la Ploieşti, cu Petrolul, Delta Tulcea se află la doar trei puncte de un loc de promovare fiind, alături de Sportul şi Petrolul, candidată cu şanse la locul secund al seriei I din Liga a II-a.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: