FC DELTA TULCEA – FC SNAGOV 2 – 1 (0 – 1)

***UPDATED***

Din startul partidei s-a văzut clar că ambele formaţii, cu şanse la promovare, sunt interesate doar de victorie, egalul neinteresandu-le. Tulcenii au debutat cu aceeaşi aşezare din ofensiva a adversarilor, dar în ultima jumătate de oră când rezultatul încă le era potrivnic antrenorul Gache a riscat şi a introdus trei atacanţi în teren, mişcare ce s-a dovedit a fi câştigătoare.  Oaspeţii au aliniat un 5 – 3 – 2 , ce se transformă rapid, în clasicul 4 – 4 – 2.

În ciuda ofensivei Deltei din startul partidei, oaspeţii, bine aşezaţi pe două linii, au blocat toate traseele spre poarta lui lrimia. Snagovul a stat la cutie preţ de 29 de minute şi la primul contraatac a lovit fulgerător prin V. Dinu I.

Până la pauză Delta a dominat mijlocul terenului, dar Snagovul grupat excelent pe axul central, a anulat din faşă orice incursiune a adversarului în preajma propriului careu, ba mai mult la a doua fază de atac a irosit şansa desprinderii prin V. Dinu II – reluare mult peste poartă din interiorul careului.

În a doua repriză Delta intră hotărâtă să revină pe tabelă, dar fie şansa – min. 48, Mărginean a şutat plasat pe colţul lung, dar mingea a ocolit poarta – fie indecizia atacanţilor – Emil Nanu în două rânduri a preferat pasă în locul şutului spre poartă – au privat-o de egalare.

În minutul 55 antrenorul gazdelor face prima schimbare, vădit ofensivă, introducând un mijlocaş ofensiv, N. Creţu în locul unui fundaş lateral, Petean. Dominarea tulcenilor este tot mai evidentă, dar fără a se concretiza pe tabela de marcaj. Tot Delta este cea care mută a doua oară riscând şi mai mult prin introducerea unui atacant în locul unui mijlocaş. Şi în minutul 76 s-a produs inevitabilul, nou intratul Borza fructificând cu o lovitură de cap excelenta centrare a lui N. Creţu.

Nemulţumit cu egalul, antrenorul Snagovului forţează atacul şi face două modificări. De acum jocul se deschide şi fazele alternează cu rapiditate de la o poartă la alta, fiecare echipă trecând pe rând pe lângă golul victoriei.

Şansa avea să le surâdă tulcenilor care în ultimul minut de prelungire, la capătul unei acţiuni prelungite de atac înscriu prin Coconaşu cu un şut plasat din marginea careului mare.

Delta Tulcea: Olteanu, Peteleu, Grigorov, Mişelăricu, Coconaşu, Postelnicu, Petean (54, Nicu Creţu), Mărginean (62, Borza), Vişan Creţu, Nanu (85, Macare), Costescu. Rezerve: Pârvu, Andrei, Horovei, Filip. Antrenor: Constantin Gache.
FC Snagov: Irimia, David (78, Hanca), Zeciu, Voicu, Florea, Iancu (71, Petrea), Radu, Ene (81, Petrescu), Dinu I. Viorel, Rădulescu, Dinu D. Viorel. Rezerve: Zorîncă, Popa, Nistor, Balauru. Antrenor: Cristinel Ţermure.

Moment inedit petrecut la finalul meciului, cand Ana Maria Prodan, presedintele celor de la FC Snagov, a fost suprinsa cand sugea teava unui steag de fluturat in Peluza Sud. Asteptam cu nerabdare poze si declaratii din partea ziarelor de specialitate.

Articol scris de Valentin C. Ifrim

Tulcenii au debutat cu aceeaşi aşezare din ofensiva a adversarilor, dar în ultima jumătate de oră când rezultatul încă le era potrivnic antrenorul Gache a riscat şi a introdus trei atacanţi în teren, mişcare ce s-a dovedit a fi câştigătoare.
Advertisements

One Response

  1. Grozava victoria Tulcenilor cu atat mai mult cu cat a venit in ultimul minut de joc, si mai ales in ciuda portarului oaspetilor care privea foarte sfidator tribuna la scorul de 1-0.
    La fel ca si cu Victoria Branesti, fotbalistii nostri au aratat tarie de caracter, si ca, daca se ambitioneaza inving orice echipa, cu arbitri cu tot.
    Ne-ar face o bucurie imensa daca ar invinge si maine la Sportul, si ar lua astfel o optiune f serioasa pentru promovare. Este extrem de greu, dar daca sunt cu adevarat buni, si vor in Liga I, atunci trebuie sa poata invinge orice echipa.
    Bafta maxima!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: