Delta continuă seria înfrângerilor în deplasare

Sportul Studenţesc – FC Delta Tulcea 2-0 (0-0)
Delta Tulcea a jucat marţi, începând cu ora 16.00, la Bucureşti, în compania Sportului, una dintre favoritele la promovare.
Delta a început bine meciul, jucând îndrăzneţ în faţa unei echipe mai bine cotate. Primele minute au adus ocazii de ambele părţi, iar ambiţia pusă în joc a fost atât de mare, încât Nanu s-a accidentat în minutul 6, fiind nevoie să fie înlocuit cu Mărginean. După această schimbare neplanificată, Sportul a luat oarecum frâiele jocului, împingând echipa tulceană înspre propria poartă. Prima repriză s-a terminat la egalitate, după un joc afectat şi de căldura din Bucureşti, atât de neobişnuită pentru jucătorii ambelor echipe încât în minutul 26 arbitrul Colţescu a întrerupt jocul pentru o pauză de hidratare.
După pauză, Sportul a revenit pe teren mult mai hotărâtă să câştige şi a atacat poarta apărată de Pârvu încă din primele minute. În minutul 47 a avut loc o fază controversată, jucătorii Sportului cerând gol după ce mingea a fost scoasă in extremis de Pârvu de pe linia porţii. Atacurile Sportului au fost fructificate în minutul 58, când Nae a tras cu sete din 2 metri, imparabil. Delta şi-a revenit destul de rapid şi a reuşit, spre finalul partidei, să aibă câteva ocazii mari, ratate, însă, de Coconaşu şi Mărginean. Pentru ca înfrângerea să fie şi mai amară, Sportul a reuşit să mai înscrie şi în cel de al doilea minut al prelungirilor, dintr-un penalti transformat de Ferfelea. Aşa cum spunea şi Constantin Gache la conferinţa de presă de după meciul cu FC Snagov, “Uneori ne iese nouă, alteori le iese lor”. De data asta, scorul o spune clar, “le-a ieşit lor”, cum se întâmplă mai mereu când Delta joacă departe de ochii suporterilor de acasă.
Sportul Studenţesc: Viciu – Farmache (45, Ciupe), Patriche, D. Lung, Cazan – Postolache, Irimia, Nicola (76, Lungu), Nae (69, Cheţan) – Ferfelea, Curelea
Rezerve: Popescu – Stere,Truţă, Chihaia
Antrenor: Tibor Selymes
Delta Tulcea: Pârvu – Peteleu, Grigorov, Mişelăricu, V. Creţu – Postelnicu, Coconaşu, N. Creţu (70, Lucan), Petean (56, Macare) – D. Costescu, Nanu (6, Mărginean)
Rezerve: Olteanu – Mihailov, Filip, L. Ştefan
Antrenor: Constantin Gache

Declaratii de la conferinta de presa:

“Chiar dacă nu am avut obictiv promovarea, această înfrângere ne scoate din calculele pentru primele două locuri. Nu Sportul a câştigat jocul, noi l-am pierdut, în urma unei greşeli copilăreşti. Cred că în liga I vor promova Victoria Brăneşti şi Sportul Studenţesc”, a declarat Constantin Gache.


“A fost un meci foarte greu. Ştiam că Delta are o echipă bună, o echipă care paseză şi are o posesie foarte bună. Din fericire, astăzi ne-am făcut jocul, am ţinut mingea, am pasat foarte mult, ne-am creat câteva ocazii şi am marcat două goluri. Nu am riscat pentru că acum nu mai avem voie să riscăm. Delta a avut o singură ocazie, în rest nici nu s-a apropiat de poartă. Noi am avut trei-patru ocazii clare după pauză, dar şi în prima repiză am avut două. Am avut un gol clar, nevalidat, dar se mai întâmplă, când e vorba de Sportul, din păcate. Mai sunt cinci etape şi trebuie să facem paşi mărunţi, uşor-uşor, să ne concentrăm pe fiecare meci în parte. Ultimele meciuri trebuie câştigate toate, pentru că vin alţii din urmă. Faptul că vom întâlni adversari mai slab cotaţi, din a doua parte a clasamentului, nu spune nimic. Fiecare meci trebuie abordat cu seriozitate, chiar dacă jucăm la ultima clasată, deja retrogradată”, a spus Selymes.

Scris de Patrick André de Hillerin

Advertisements

3 Responses

 1. Slab meciul tare.

 2. hey
  vreau sa zic ca din toate brigazile care au venit sezonul asta din Regie, Homeless People mi s-au parut cei mai baieti !
  bafta mai departe, poate facem un party la tulcea http://www.privatevice.ro
  muie rapid !

 3. ati facut cumva o poza din intamplare la tribuna 2 sub tabela era un pitic sus pe gard la bustul gol cu creasta ???
  daca da imi poti da buzz la ID: b4h40s3r
  ms
  :-SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: