Dacă nu apare un investitor potent, Proiectul SC FC Delta Tulcea SA se încheie la vară!

Departe de zona promovării, chiar dacă mai sunt în joc 15 puncte până la finalul sezonului, echipa de fotbal Delta Tulcea are ca obiective imediate, potrivit declaraţiei primarului Constantin Hogea, victoria asupra echipei Farul Constanţa, obţinerea licen­ţei pentru Liga I şi o clasare peste Săgeata Stejaru la final de sezon. Despre promovare, prima­rul Hogea a declarat că nu se mai poate vorbi în acest sezon.
Pentru următorul sezon, însă, austeritatea bugetară ar putea face ca din bugetul aprobat să nu se verse toţi banii şi, mai mult, este mai mult ca sigur că din vară proiectul SC FC Delta Tulcea SA se va încheia, urmând ca drep­turile federative să revină iar AS FC Delta Tulcea.
De altfel, proiectul trecerii echipei de pe asociaţie non-profit pe societate comercială s-a făcut tocmai pentru a da şansa unor investitori să se asocieze şi să susţină la rândul lor echipa.
Din păcate însă, SC FC Delta Tulcea SA nu a câştigat niciun asociat privat, ba, dimpotrivă, a pier­dut susţinerea Consiliului Ju­de­ţean, care a refuzat să cumpere anul acesta acţiuni la această firmă pentru a-i mări capitalul social, aşa cum a făcut Consiliul Local.
Bineînţeles, dacă în ultimul ceas apare un investitor potent care să se înhame, alături de Con­siliul Local, la finanţarea socie­tăţii comerciale, atunci lucrurile vor continua la fel ca în acest sezon.

Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: