Delta, vacanţă anticipată

Dinamo a deschis scorul prin Mărmăneanu (70), cu o execuţie sub transversală, de la 25 de metri. Dinamo îşi putea majora avantajul, dar Nemţescu (74) nu a fost deloc inspirat. Scăpat singur cu portarul Deltei, mijlocaşul a şutat slab şi Pârvu a respins în faţă. Mingea a revenit dinamovistului, care după ce a întors un adversar a şutat plasat, însă stâlpul din dreapta s-a opus golului. Delta rămâne în zece, Mişălăricu protestează vehement la adresa centralului, reclamând un fault în atac, şi este trimis la cabine.
Egalarea s-a produs un minut mai târziu, în urma unui corner. Ionuţ Filip a reluat cu capul din careul de 6 metri, Oprea a respins în faţă, dar mingea depăşise linia porţii şi asistentul a indicat centrul terenului.

În urma acestui re­zultat, Delta Tulcea se clasează pe locul 6, la două puncte distanţă de Săgeata Stejaru, dar având posi­bi­litatea să o depăşească pe aceasta în clasament în ultima etapă. Ultimul meci al Deltei ar fi trebuit să aibă loc la sfârşitul acestei săp­tămâni, acasă, dar FCM Bacău, potenţiala adversară, se află la al doilea meci consecutiv neprogra­mat, ceea ce, în condiţiile regu­lamentului FRF, echivalează cu excluderea din campionat. În aceste condiţii, Delta îşi va adjudeca cele trei puncte din meciul cu Bacăul, terminând campionatul cu 59 de puncte şi putând intra deja în vacanţă. Astfel se va încheia un sezon inconstant, în care echipa locală a alternat meciurile foarte bune cu meciuri dezamăgitoare, reuşind să învingă liderul seriei I pentru a face meciuri slabe în compania candidatelor la retrogradare.
Dar aceste lucruri sunt deja de domeniul trecutului, pentru Delta Tulcea urmând o perioadă ceva mai agitată, viitorul echipei depin­zând mult de discuţiile din perioada următoare cu principalul finanţator şi de disponibilitatea acestuia de a susţine echipa în continuare.

Dinamo II: Oprea – Cazacu, Dragalina, Albert, Rentea – Gherghe (69 Petrescu), V. Ştefan (89 G. Simion), Nemţescu, C. Stan – G. Dumitrescu (58 Mărmăneanu), Vîlcu

Delta Tulcea: Pârvu – Peteleu, Grigorov, Mişilăricu, L. Ştefan – Coconaşu (72 I. Filip), Lucan (58 V. Creţu), Postelnicu, N. Creţu – Borza (58 Horovei), Costescu.

Advertisements

3 Responses

  1. cum sa faci egal cu dinamo 2 ;|

  2. Atentie Santierul Naval Tulcea! Golul egalizator a fost marcat de Ionut Andrei Peteleu si nu de Ionut Filip.

  3. reporterii prezenti si cei care au facut deplasarea l-au vazut pe filip marcand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: