CJ nu mai finanteaza, dar vrea om la masa actionarilor

Consilierul judetean PSD, Vasile Strat, este propunerea Consiliului Judetean pentru Adunarea Generala a Actionarilor de la SC FC Delta Tulcea. De mentionat ca pe fondul crizei bugetare Consiliul Judetean si-a retras sprijinul financiar de la divizionara secunda.

Rocada cu Stefan Dan

Prin Dispozitia nr.261/1 iunie 2010, au incetat raporturile de serviciu ale lui Stefan Dan in cadrul Consiliului Judetean Tulcea. Avand in vedere ca Stefan Dan a fost numit prin HCJ 48/5/26 septembrie 2008 ca reprezentant al Consiliului Judetean Tulcea in Adunarea Generala a Actionarilor la Societatea Comerciala F.C. Delta Tulcea S.A., se impune inlocuirea acestuia, motivat de faptul ca la aceasta data nu mai are calitatea de salariat al CJ.

Se revine la forma de Asociatie Sportiva?
Primaria Tulcea a ramas la ora actuala principalul si unicul sustinator financiar al FC Delta. FC Delta Tulcea s-a infiintat in mai 2005, in iulie 2007, consilierii locali si judeteni aproband in sedinta comuna extraordinara, inceperea demersurilor pentru ca Fotbal Club Delta Tulcea sa se transforme din asociatie non-profit in societate privata. Primarul Constantin Hogea nu a reusit sa ii convinga pe Gheorghe Hagi si Gica Popescu sa preia echipa de fotbal Delta Tulcea. Pe fondul inexistentei initiativei private, Hogea nu exclude revenirea la forma de Asociatie Sportiva a clubului tocmai pentru a putea facilita in continuare sustinerea financiara a clubului de la bugetul local.

Sergiu SMOLII

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: