Fără 15%, Tehnicianul Gache promite că rămâne la Tulcea

Plecări – Petean, Mărginean, Costescu şi Nanu
Este aproape sigur că Delta Tulcea va reveni de la statutul de societate comercială pe acţiuni la cel de asociaţie sportivă. În acest sens, primarul Constantin Hogea, ne-a declarat că e posibil ca miercurea vii­toare să fie convocat în şedinţă extraordinară Consiliul Local Tulcea, unul dintre punctele ordinii de zi tratând exact retransformarea.
Interpelat telefonic ieri, antrenorul principal al grupării tulcene a spus că încă nu a semnat, dar că “am dat un cuvânt, în ciuda ofertelor. Am spus că rămân la Delta Tulcea, voi semna contractul zilele acestea, reducerea salarială nu este importantă pentru mine”. Gache va face în continuare echipă cu secundul Cristea Rusu.
Referitor la lotul care se va reuni lunea viitoare (5 iulie), la revedere nu vor participa nici fundaşul Laurenţiu Petean, revenit la Oţelul Galaţi, nici mijlocaşul Cosmin Nicolae Mărginean, liber de contract şi în căutare de echipă, nici atacantul Daniel Ştefan Costescu, cu acelaşi grad de libertate. Vârful Emil Nanu e proprietatea Farului Constanţa şi va fi, de asemenea, absent motivat.

Scris de Obiectiv Tulcea

Advertisements

One Response

  1. primaria decat sa cheltuie banii inutil pe pavarea trotuarelor asfaltate din centru sau pe fantani arteziene urate la care se4 lucreaza ani de zile, mai bine ar sustine echipa de fotbal, sau ar reinfiinta echipa de volei, pentru ca avem o traditie si un mediu favorabil acestui sport!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: