Delta Tulcea – Dunărea Călăraşi 4-1 (2-1)

Sâmbăta trecută, pe o căldură sufocabilă, Delta Tulcea a dis­pu­tat – pe Stadionul “Delta” – o lun­gă partidă de verificare cu Dunărea Călăraşi, conform graficului.
Antrenorul Constantin Gache a început cu: Olteanu – I. Andrei, I. Neagu, Grigorov, Cristofan – Postelnicu, Coconaşu, Vaida, N. Creţu – C. Neagu şi Răzvan Radu. În timpul celor 110 minute au mai evoluat Lintaru, Boghiţoi, Ciobanu, Macare, Mişelăricu, D. Florea, I. Filip, Achimov, Niţor şi Bratu, jucători de câmp, poarta tulcenilor fiind apărată în partea a doua de Pârvu.
Delta a deschis scorul în minutul 35, când activul Cristofan (menţinut în teren până aproape de final) a centrat de pe flancul stâng, mingea trimisă în faţa porţii adverse fiind deviată de la un metru de către un fundaş călărăşean. Avantajul avea să fie majorat în min. 43, Coconaşu prinzând de la 24 de metri un şut de zile mari, la semiînălţime, golul fiind favorizat şi de plasamentul portarului. Scorul la pauză a fost stabilit de oaspeţi, aceştia marcând golul de onoare după un un-doi rapid.
În ciuda schimbărilor, tulcenii au făcut un bun joc de posesie, plimbând rapid balonul. D. Florea, după două driblinguri de corp, a şutat plasat din 15 metri (3-1, min. 82), ca acelaşi vârf să înscrie (4-1, min. 103) după ce a reluat ca la carte o centrare.
Delta va juca următorul amical mâine, la Năvodari, cu Săgeata.

Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: