Săgeata Năvodari – Delta Tulcea 1-2 (1-1)

Marţi după amiază, circa 300 de spectatori au asistat la meciul de cupă dintre Săgeata Năvodari, şi Delta Tulcea, un meci care a plictisit timp de mai bine de 90 de minute,evoluţia jucătorilor celor două echipe fiind mediocră.
Meciul a început cu un moment vesel: un câine co­munitar a intrat pe teren, a făcut un sprint de la o poartă la alta şi apoi s-a îndreptat spre centrul terenului acolo unde se juca mingea. Gonit cu greutate de pe teren de jucători, câinele a prins golul Deltei din minutul 5 din spatele porţii opuse Postelnicu finalizând cu un şut plasat din centrul careului o combinaţie spectaculoasă cu Ştefan Ciobanu. Tulcenii au fost la un pas să-şi dubleze avantajul în min. 24, când şutul lui Mansur a fost respins în transversală de I. Olteanu.   Până la pauză, Săgeata a revenit şi a egalat în min. 32, când Goşa a trimis cu capul la vinclu, după un corner executat de Chiţu.
Debutul reprizei secunde le-a aparţinut elevilor lui Constantin Gache, care au trecut din nou la conducere, după golul reuşit de Scarlat, cu o lovitură de cap din 10 m.

E primul meci oficial, disputat cu mari probleme de efectiv. Vişan Creţu s-a accidentat grav cu o zi înainte de meci, Coconaşu, după cum ştiţi, nu e refăcut şi mai avem jucători cu pregătirea fizică în urmă. Nu a fost un meci deosebit, important e că mergem mai departe în cupă. Nu ne-am propus câştigarea trofeului şi nici nu avem ca obiectiv principal să aducem la Tulcea o echipă de Liga I. Ca şi până acum, jucăm orice meci la victorie. Uneori reuşim, alteori nu“, a declarat la finalul meciului Constantin Gache, deloc euforic aşa cum poate era de aşteptat.
Delta Tulcea: Olteanu – Grigorov, Macare, Scarlat – Neagu (54 I. Andrei), Vaida, Postelnicu, Mansur, N. Creţu – Ciobanu (71 D. Florea), Radu (89 Lintaru)

Săgeata Tudor Vladimirescu: Fl. Olteanu – Bold, Goşa (cpt.), Fl. Popa, Vlad – Şicu, Apostol, Boroştean, Vezan (75 Turcu) – Chiţu, Jianu;

Foto: Irinel CĂLIN

Advertisements

4 Responses

  1. caty ati fost la navodari????? :X 😀

  2. trebuia sa fii acolo sa ii numeri !

  3. cu soferu de microbuz sau fara el?

  4. Bravo baieti!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: