Dunărea Galaţi, adversar redutabil pentru Delta Tulcea

Dacă elimină Dunărea, Delta nu are garantat meci la Tulcea cu o echipă de Liga I
Miercurea viitoare, la Galaţi, de la 16.30, Delta Tulcea va disputa un meci eliminatoriu de cupă contra echipei Dunărea Galaţi, un adversar pe care preşedintele Haralambe Meregiu şi l-ar fi dorit cel mai puţin. “Dunărea Galaţi este adeversara pe care mi-aş fi dori-o cel mai puţin. Este un adversar redutabil şi în ultimii ani doar un meci egal s-a reuşit în deplasarea la ei”, a declarat preşedintele Deltei. Fiind o com­petiţie care ţine cont în această fază şi de criteriul geografic, celelalte două adversare posibile puteau fi Unirea Slobozia, adversarul preferat, sau Viitorul Constanţa. Potrivit ultimelor modificări aduse regulamentului de organizare a Cupei României, în următoarea fază a competiţiei, faza a şasea, a 16-imilor, toate cele 32 de echipe vor intra în aceeaşi urnă şi împerecherile nu se vor mai face ca în trecut cu adversar de Liga I garantat pentru fiecare din cele 14 echipe calificate din eşaloanele inferioare.
Practic, dacă Delta trece de Dunărea poate avea un adversar tot din al doilea eşalon, ba chiar din Liga a III-a sau a IV-a. Mai mult, se vor stabili şi câteva meciuri televizate, cel puţin patru, iar dacă Delta va avea un adversar precum Steaua sau Dinamo, ale căror meciuri vor fi televizate, pentru că nu are nocturnă la stadion va juca … în deplasare, în Ghencea sau Ştefan cel Mare.

Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

One Response

  1. Ar fi fain sa cadem cu o echipa slabuta rau daca ne calificam, si sa fim favoriti sa jucam in optimi! Nu mai vreau sa jucam cu granzii, daca echipa organizatoare se stabileste in functie de televizare! Ce mizerie!

    Partea cu fara capi de serie mi se pare o chestiune foarte buna, si normala dealtfel, cum e si in afara, pentru ca se da sanse si echipelor mici, dar partea cu televizarile si terenul pe care se joaca, e aiurea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: