Delta s-a calificat în „16-imi”

Peteleu a fost „călăul” Dunării chiar la Galaţi
Puţin mai mult de un minut a avut nevoie Delta Tulcea pentru a decide meciul de cupă de la Galaţi contra Dunării. O succesiune de pase pe flancul drept a ameţit apărarea gazdelor iar ofensivul fundaş dreapta al Deltei, Peteleu, a scăpat singur în careu cu Mindileac pe care l-a executat cu un şut plasat. La doar trei minute după gol, gălăţenii au ratat egalarea prin Cârjan, care a şutat pe lângă minge în poziţie de unu la unu cu portarul Olteanu. Tot gazdele au mai irosit o ocazie rarisimă în minutul 26 când Munteanu, singur cu portarul Olteanu, a trimis în plasa laterală. Delta putea da lovitura de graţie în minutul 30 când Radu l-a luat la ţintă pe Mindileac din mijlocul careului gălăţean. Cu cinci minute înainte de finalul reprizei, acelaşi Munteanu l-a driblat pe Olteanu însă şutul său a fost respins de pe linia porţii.
Imediat după pauză, Coconaşu a fost eliminat direct de arbitru pentru un fault dur şi în zece Delta s-a apărat eroic până la finalul meciului. Ba chiar a făcut-o mai bine decât în prima repriză şi asta pentru că gazdele nu au avut decât o semiocazie prin Cârjan.
Pe final de meci şi Velescu de la gazde a fost eliminat direct, iar în prelungiri şi Vaida a fost trimis înaintea colegilor la vestiare pentru un al doilea galben.
Dunărea Galaţi: Mindileac – Cristescu, M. Marin, Velescu, D. Popescu – V. Munteanu, Cioinac (46 Cucu), Al. Cristea, I. Enache (46 Agache), Pribac – Cârjan. Antrenor: Viorel Tănase.
Delta Tulcea: Olteanu – Peteleu, Grigorov, Mişelăricu, Lorincz – Vajda, Coconaşu, Mansour, N. Creţu – Şt. Ciobanu (59 Postelnicu), R. Radu (50 Florea). Antrenor: Constantin Gache.

Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: