SĂGEATA NĂVODARI – DELTA TULCEA 3-0 (2-0)

Săgeata Năvodari, formaţie pregătită de Aurel Şunda şi Constantin Funda, s-a instalat din nou în fotoliul de lider al clasamentului Seriei I, după ce a învins fără drept de apel, cu 3-0, pe Delta Tulcea, în derby-ul dobrogean disputat, sâmbătă, la Năvodari, în etapa a 7-a a Ligii a II-a. Pe o ploaie rece şi un vânt extrem de puternic, care au ţinut spectatorii departe de stadion, năvodărenii au deschis rapid scorul, Boroştean trimiţând puternic la colţul lung din careu, în min. 9, după centrarea lui Jianu. Diferenţa s-a mărit un sfert de oră mai târziu, când Chiţu a reluat în plasă, din 6 m, mingea respinsă în faţă de Iulian Olteanu, după şutul expediat de acelaşi Jianu. Până la pauză, scorul a rămas neschimbat, Jianu trimiţând în bară, în min. 39. La reluare, gazdele şi-au continuat asediul, dar Şicu şi Chiţu au irosit câteva ocazii uriaşe. Golul a căzut la ultima fază de joc, Valentin Alexandru împingând în poarta goală mingea lobată superb de Boroştean peste Iulian Olteanu.

Am câştigat meritat, după un joc bun, în care ne-am creat şi alte ocazii de marcă. Încă suntem departe de Liga I. Vor urma o serie de trei meciuri după care putem trage linie, însă întâlnirile directe cu celelalte formaţii din frunte vor fi decisive”, a spus antrenorul principal al gazdelor, Aurel Şunda.

A fost o victorie clară a gazdelor, iar scorul a reflectat cele întâmplat pe teren. Nu ne găsim cadenţa, după o seria de meciuri disputate din trei în trei zile”, a declarat tehnicianul Deltei, Constantin Gache. Au evoluat –

Săgeata: Fl. Olteanu – C. Dinu, Goşa, Fl. Popa, A. Vlad – Boroştean, Olah, V. Apostol, Vezan (76 M. Gheorghe) – Jianu (88 V. Alexandru), S. Chiţu (67 Şicu);

Delta: I. Olteanu – Peteleu, Grigorov, Mişelăricu, Scarlat – Macare, Vajda (57 E. Nanu), Coconaşu, Mansur (57 C. Neagu) – Şt. Ciobanu (71 R. Radu), D. Florea. Marcatori: Boroştean 9, S. Chiţu 24, V. Alexandru 90+3.

Scris de Ionuţ COMAN

Advertisements

3 Responses

  1. Salut. Am si eu o intrebare: cat costa un bilet de intrare la meciul cu gloria buzau?

  2. pretul biletului pentru peluze ,t1 si t2 este 5 lei la toate meciurile din campionat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: