Meci dificil pentru Delta la Chiajna!

Pentru Delta Tulcea, meciul de la Chiajna se anunţă unul dificil nu doar prin prisma locurilor în clasament ocupate de cele două echipe, Concordia locul trei, iar Delta locul opt, ci mai ales datorită faptului că pentru acest meci va fi indisponibil jucătorul care a adus, prin golurile sale, mai mult de jumătate din puncte. Este vorba despre Ştefan Ciobanu, suspendat pentru acest meci, pentru cumul de cartonaşe galbene.
Din acest motiv, tehnicienii Deltei, Cristea Rusu şi Dumitru Horovei, până la începutul săptămânii secunzii lui Constantin Gache, vor avea mult de furcă la încropirea atacului, dintre Nanu, Florea şi Radu, jucători care l-au asistat pe integralistul Ciobanu în meciurile de până acum.
Gazdele sunt, alături de Ceahlăul Piatra Neamţ, fără înfrângere în campionat şi au doar un semieşec pe teren propriu, culmea cu Astra II Giurgiu, echipă din subsolul clasamentului.
Delta, în schimb, are din deplasare doar trei puncte, câştigate pe terenul ultimei clasate şi acelea câştigate cu emoţii printr-o victorie la limită.
Meciul este programat duminică, de la ora 12.00, fiind şi televizat de Dolce Sport.

Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: