Cristi Dulca nu promite spectacol, ci victorie cu Farul

„Nu căutăm spectacol în această perioadă, vrem doar cele trei puncte”, declară antrenorul de la Delta Tulcea
Noul antrenor de la Delta Tulcea, Cristi Dulca, priveşte meciul cu Farul Constanţa de sâmbătă ca oricare meci de campionat, dincolo de rivalitatea dintre cele două echipe, mai ales rivalitatea dintre suporterii celor două echipe.
„E un meci normal, ca oricare altul dincolo de rivalitatea între cele două echipe. Nu căutăm spectacol în această perioadă, vrem doar cele trei puncte”, a declarat ieri Cristi Dulca în cadrul unei conferinţe de presă.
Între Cristi Dulca, antrenorul de azi al Deltei, şi antrenorul de la Farul Constanţa, Ioan Sdobiş, există o relaţie în trecut ca de la elev la profesor, însă la meciul de sâmbătă vor fi adversari.
„Farul are un antrenor experimentat, cu o echipă în reconstrucţie dar care e în creştere. Avem şi probleme de lot, accidentaţi, suspendaţi, dar vom găsi echipa ideală pentru a ne atinge obiectivul: victoria”, a mai spus Cristi Dulca, antrenorul care ţine secretă formula de start pentru meciul cu Farul. Mai mult, pentru acest meci echipa a fost cantonată la Hotelul Delta, o dovadă că meciul cu Farul nu e chiar ca oricare altul.
Din echipa de start sigur va lipsi Lorincz, sus­pendat, iar Coconaşu şi Ciobanu sunt încă nerefăcuţi şi se aşteaptă ok-ul medicului.
Meciul este programat sâmbătă, de la 11.00, pe Delta. De menţionat că, până ieri, Farul nu comunicase deplasarea galeriei la Tulcea.

Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

One Response

  1. Cam slabut , daca tot vii in peluza ar fi trebuit sa si cantati parerea mea..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: