Viitorul Constanţa – Delta Tulcea 1-0 (0-0)

Prima ocazie de gol a aparţinut tulcenilor, Peteleu reluând din 6 m mingea cu capul peste poarta lui C. Popa. Replica Viitorului a venit opt minute mai târziu, când R. Lupu a trimis puţin pe lângă vinclul porţii tulcene din lovitură liberă de la 25 m. A fost o primă repriză echili­bra­tă, cu alte câteva situaţii bune de a înscrie pentru fiecare echipă, dar tabela a rămas neschimbată.
După pauză, Viitorul a presat din ce în ce mai mult, iar ocaziile bune de gol la poarta lui Pârvu nu au întârziat să apară. Ocaziile lui Hertu, din min. 62 şi 65, ultima oară mingea lovind bara, au prefaţat go­lul reuşit de Cârstocea. La o lovitură de colţ, în min. 79, Pârvu a respins în centrul careului, până la Ninu, acesta i-a pasat la marginea careului lui Cârstocea, iar şutul acestuia, pe jos, s-a oprit doar în plasa porţii tulcene. Viitorul îşi putea mări avantajul în min. 83, dar M. Rusu a trimis mingea, cu capul, în bara trans­ver­sală, Delta putea ega­la în ultimele faze ale meciului când arbitrul ne-a refuzat o lovitură de pe­deap­să.
Înaintea ultimului meci al turului ce va avea loc sâmbată 04-12-2010 de la ora 1100 , împotriva celor de la FC Botşeni pe teren propriu, Delta Tulcea arată ca o echipă care nu îşi găseşte încă exprimarea pe teren şi, returul, se anunţă unul de foc.
Viitorul Constanţa (antrenor Cătălin Anghel): C. Popa – M. Rusu, Ninu, Larie, Evdochim – Banoti, Benzar, Cristocea – Sin (69 Cârstocea) Hertu, R. Lupu (90 Păcuraru);
Delta Tulcea (antrenor Cristi Dulca): Pîrvu – Peteleu, Grigorov, Scarlat, Lorincz – Neagu, Postelnicu (84 Şt. Ciobanu), Coconaşu (64 Vajda), N. Creţu – Nanu, Radu (74 D. Florea).

Scris de Irinel CĂLIN; Foto academiahagi.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: