Întăriri pentru Delta de la U Cluj ?

Deltuţa a intrat de câteva zile în vacanţă, jucătorii fiind aşteptaţi la reunire pe 10 ianuarie anul viitor. Cu un nou tehnician pe bancă în ultimele şase etape ale turului, în persoana lui Cristi Dulca, tulcenii au reuşit două victorii, un egal şi trei înfrângeri.

Antrenor tânăr, dornic de afirmare, Dulca va schimba multe în această pauză competiţională. Din informaţiile pe care le avem la această oră confirmate şi de presa clujeană, se pare că Delta va primi un implant de clujeni în această iarnă, printre numele vehiculate aflându-se Dolha, Teuşan, Niţu, Cojocnean sau Danciu. Nu ar fi exclus ca tehnicianul tulcenilor să arunce un ochi şi pe lista neagră anunţată de U Cluj în aceste zile, unde apar nume precum Huţan, Ad. Ionescu, Acosta sau Reinaldo. Cum Dulca a colaborat cu toţi aceştia la Universitatea, nu ar fi imposibil să îi vedem la reunirea din 10 ianuarie.

Revenind la programul tulcenilor, ar fi de menţionat că echipa va avea parte de două cantonamente de câte 10 zile fiecare. Primul va începe pe 17 ianuarie şi va avea loc la munte, în timp ce al doilea va avea loc în Turcia, începând din 7 februarie.

Articol de Mihai ANDRIEŞ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: