Mişelăricu a semnat cu liderul ligii 1!

Cristi Dulca a pierdut o piesă importantă din apărarea tulcenilor după ce Constantin Mişălericu (foto, în stânga) a fost transferat la liderul ligii I, Oţelul Galalţi. Fundaşul central de 21 de ani a venit de la Delta Tulcea, iar condiţiile transferului său vor fi anunţate ulterior.

“Costel Mişelăricu este un jucător pe care îl urmărim de ceva vreme şi mă bucur că am putut să-l transferăm. E un jucător de caracter şi de mare viitor”, a declarat directorul general Marius Stan pentru site-ul oficial al oţelarilor.

Lotul Deltei s-a reunit ieri

Noutăţile întârzie să apară pentru că nu s-au finalizat discuţiile cu jucătorii vizaţi pentru înregimentarea la Tulcea, iar împrumuturile lui Lorincz şi Peteleu s-au încheiat. Lunea viitoare se pleacă în cantonament la Câmpulung Moldovenesc.

Ieri a fost pentru fotbaliştii Deltei prima zi de acomodare cu efortul după vacanţa de iarnă şi în cursul acestei săptămâni cadenţa antrenamentelor va fi una scăzută, principala preocupare a staff-ului tehnic fiind aceea privind sănătatea jucătorilor. De altfel, în aceste zile, fotbaliştii Deltei vor face vizita medicală, cei apţi urmând să plece în cantonament de lunea viitoare la Câmpulung Moldovenesc.

N-au mai ajuns la Tulcea ieri Lorincz şi Peteleu, jucători pentru care contractul de împrumut s-a încheiat încă de anul trecut, iar cei doi jucători de culoare, Henry şi Mansur, sunt aşteptaţi abia azi.

“Suntem în discuţii cu mai mulţi jucători pentru a fi aduşi din retur la Delta, dar nu avem la acest moment nimic semnat. Au fost zvonuri că am fi semnat deja cu unii jucători, dar informaţia este greşită” a precizat preşedintele clubului, Haralambe Meregiu.

Articol scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

2 Responses

 1. Sunt un suporter al echipei Otelul Galati si as dori daca sunteti amabil sa-mi spuneti ce parere aveti despre jucatorul Constantin Mişelăricu , daca credeti ca poate face fata cerintelor ligii 1 de fotbal , ce calitati are si la ce trebuie sa mai lucreze? Pe noi ne intereseaza orice jucator care poate sa ne ajute in tentativa nostra de a cuceri primul campionat din istoria clubului nostru. Daca doriti sa ne spuneti mai multe puteti veni pe site-ul suporterilor echipei Otelul Galati la acest link :
  http://dunareabatrana.com/
  O seara buna !

 2. Din ce ati vazut, s-a scris pe mai multe siteuri despre transferul fundasului tulcean, cu mici diferente de informatii, de la sursa la sursa!

  Ce putem sa-ti zicem mai mult, o parere cat de cat obiectiva a celor ce l-au vazut meci de meci, este ca Misirelicu e un fundas central destul de talentat, este destul de puternic in duelurile cu atacantii adversi, poseda un bun joc de picior si sta bine si la duelurile aeriene!

  Inca de cand a iesit de la juniori a fost la prima echipa, si de la o varsta destul de frageda a inceput sa prinda meciuri ca titular, ca apoi sa se impuna incontestabil in prima echipa!

  Referitor la intrebarea ta: daca i se va oferi incredere si va fi jucat acolo unde trebuie si cum trebuie, va face fata lejer in Liga I, si va creste de la meci la meci! Are doar 21 de ani, asa ca e jucator de viitor! Mai pot spune, ca are o viata extrasportiva destul de ok, propice marii performante, astfel ca ati facut un transfer destul de bun!

  Ce va urma va depinde de ambele parti, dar sa speram ca vom auzi numai de bine!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: