Test de acumulare. Callatis Mangalia – Delta Tulcea 2-0

Antrenorul Cristi Dulca a rulat tot lotul de jucători, mai puţin Florea, Mihailov şi Cîju
Ieri, de la ora 11, la Izvorani, pe teren sintetic, s-a disputat al doilea meci-test al Deltei Tulcea în perioada de pregătire, meci în compania liderului din Liga a III-a, Callatis Mangalia.
După ce a făcut scor cu Rapid CFR Suceava, 7-0, în ultima zi a cantonamentului de la  Câmpulung Moldovenesc, ieri, tulcenii, s-au împăcat mai puţin cu „varza”, poate şi pentru că nici nu prea au văzut-o la munte.
„Din punctul meu de vedere, rezultatul a contat mai puţin în acest meci şi am vrut să văd capacitatea de efort a băieţilor după stagiul de la munte. Din acest punct de vedere sunt foarte mulţumit, însă relaţiile de joc încă nu s-au creat aşa cum îmi doresc. Sunt jucători noi şi e normal. Avem tot timpul să lucrăm şi la aceste aspecte în  cantonamentul din Turcia”, a declarat Cristi Dulca.
Pentru Delta Tulcea au jucat două echipe în cele două reprize a câte 45 de minute. În prima repriză s-a jucat în formula Olteanu – Oae, Soporan, Grigorov, D. Sânmărtean – Neagu, A. Ionescu, Coconaşu, N. Creţu – R. Radu, iar în a doua repriză cu garnitura Samoilă – I. Andrei, Scarlat, Niţor, Cucu – Lintaru, Avram, Postelnicu, Mansur – Henry, Nanu. Meciul de ieri a fost văzut din tribune de D. Florea, Mihailov şi Cîju, jucători care nu au fost 100% pregătiţi din punct de vedere medical pentru acest meci test, dar care vor face parte din lotul ce se va deplasa din 7 februarie în Antalya, Turcia, pentru stagiul de pregătire şi cu meciuri, ce cuprinde, până una alta, următoarele teste: 9 februarie, cu Ludokoret, echipă din Bulgaria, de liga a II-a, 10 februarie cu Gloria Bistriţa, 11 februarie cu Volka Poltava, echipă din Ucraina, liga I-a , 13 februarie cu Marsal, echipă din Uzbekistan, liga I-a, 15 februarie cu Bentils, echipă din Letonia, liga I, 17 februarie cu Wisla Cracovia, multiplă campioană a Poloniei.

Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: