Pentru că Săgeata şi Viitorul sunt interzise în Liga I, antrenorul Deltei n-ar refuza o promovare!

* „Şi la U Cluj am avut zece puncte în spate şi am ajuns la promovare”, declară Cristi Dulca
Vestea că Săgeta Năvodari şi Viitorul Constanţa nu au dreptul să promoveze la sfârşitul acestui sezon din cauza faptului că nu îndeplinesc, din punct de vedere regulamentar, criteriul sportiv a deschis o nouă listă de echipe cu şanse la promovare în Liga I.
Între echipele creditate cu şanse se numără şi Delta Tulcea, o obişnuită candidată la evitarea promovării, însă noul antrenor Cristi Dulca a declarat că nu ar refuza o promovare şi la Tulcea mai ales că datele problemei n-ar fi cu mult diferite de experienţa de la U Cluj.
„Normal că ne gândim la promovare, iar atâta vreme cât teoretic sunt şanse ne vom bate pentru accederea în Liga I. Şi la Cluj am avut zece puncte în spate şi aţi văzut că nu e imposibil să ajungi pe locul doi şi să promovezi. Secretul ţine de bucătăria internă a fiecărui club şi de calitatea şi dorinţa jucătorilor. Am încredere în actualul lot şi cred ca dacă se vor crea acele relaţii de joc pe care încă nu le avem şi pe care vrem să le formăm în cantonamentul din Antalya, atunci şanse chiar sunt”, a declarat Cristi Dulca, antrenorul de la Delta Tulcea.
În Antalya va fi deplasat un lot format din portarii Olteanu şi Samoilă, fundaşii Oae, Soporan, Grigorov, D. Sânmărtean, I. Andrei, Scarlat, Niţor, Cucu, mij¬lo¬caşii  Neagu, A. Ionescu, Coconaşu, N. Creţu, Lintaru, Avram, Postelnicu, Mansur, Cîju şi atacanţii R. Radu, Henry, Nanu, D. Florea, Mihailov. Lipseşte din acest lot V. Creţu care se va deplasa la Cluj pentru recuperarea după accidentarea de anul trecut.
„Probabil în Antalya va ajunge şi încă un mijlocaş, fost jucător de Liga I, pe care mi l-aş dori mult în echipă, dar despre care, din motive că nu s-a perfectat transferul, nu pot da detalii”, a mai spus Cristi Dulca.

Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: