Remiză în primul amical din Antalya

DELTA TULCEA – FK TURNOVO 1-1

Miercuri după-amiază, Delta Tulcea, ocupanta locului 10 din seria I, a susţinut în compania formaţiei macedonene FK Turnovo ( locul 5 în Liga I ) prima partidă de verificare din cele şapte pe care urmează să le dispute în cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Antalya. La capătul celor 90 de minute de joc, tabela de marcaj a consemnat scorul de 1-1, rezultat înregistrat încă din finalul primei reprize. Golulul tulcenilor sa fost înscris de atacantul Florea.

Antrenorul Cristian Dulca se află încă în căutarea formulei ideale de echipă, motiv pentru care a rulat întregul efectiv pe care îl are la dispoziţie . Astfel, dacă în prima repriză au evoluat : Olteanu – Oae, Grigorov, Scarlat, Cucu – Lintaru, Vajda, Avram, N. Creţu – Florea, Henry, la pauză, tehnicianul tulcean a trimis în teren o garnitură aproape în totalitate schimbată: Olteanu – Oae, Soporan, Scarlat, D. Sinmartean – Neagu, Ad. Ionescu, Coconasu, Ciubotariu – Nanu, R. Radu. Pe parcursul celei de-a doua reprize au mai intrat: Cîju, la primul meci după accidentare, în locul lui Neagu, Nitor în locul lui Scarlat şi Ad. Ionuţ în locul lui Scarlat.

La finalul partidei stafful grupării tulcene s-a declarat mulţumit de rezultat şi de jocul prestat, recunoscând totuşi că relaţiile de joc încă suferă, iar randamentul atacanţilor nu este la nivelul dorit, cel puţin în repriza a doua alb-albaştrii irosind nu mai puţin de şase mari ocazii de gol.

Astăzi, de la ora 16.30, Deltă Tulcea susţine al doilea joc de pregătire, în compania prim-divizionarei Gloria Bistriţa.

 

scris de Valentin C. Ifrim

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: