Delta Tulcea a pierdut amicalul cu Gloria Bistriţa

Joi, Delta Tulcea a disputat cel de-al doilea amical din cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Antalya. Trupa lui Cristi Dulca a fost învinsă de prim-divizionara Gloria Bistriţa cu 3-1. Pentru tulceni a marcat Avram, în minutul 50, în timp ce pentru transilvăneni au înscris Correa ’21, Nalaţi ’45 şi Curtuiuş ’74.

Delta a trimis în prima repriză formula: Samoilă – Oae, Grigorov, Soporan, D. Sânmărtean – Câju, Ad. Ionescu, Vajda, Ciubotariu – R. Radu, Henry.
În repriza a doua, Dulca i-a folosit pe: Samoilă – Oae, Scarlat, Soporan, D. Sânmărtean – Neagu, Avram, Ad. Ionescu, Ciubotariu – R. Radu, Nanu. Au mai intrat: Postelnicu în locul lui Ad. Ionescu, Florea în locul lui R. Radu şi Lintaru în locul lui Ciubotariu.

Gloria: Irimia – Peteleu, V. Năstase, Costache, Velcovici – Mandea, Anton, Nalaţi, Keita – Bruno Correa, J. Moraes. În repriza a doua au jucat: Botoşer (Greab) – Saceanu, Fagner, V. Năstase, Cafasso – Achim, Tudose, G. Ene (eliminat în min. 84), C. Petre – Curtuiuş, Bayran.

Jocul echipei dobrogene încă suferă la capitolul omogenitate, dar Cristian Dulca rulează tot efectivul pe care îl are la dispoziţie pentru a contura lotul de 22 cu care va aborda returul. La finalul stagiului din Turcia se va renunţa la câţiva dintre jucătorii aflaţi momentan în lotul lărgit.

În primul amical, Delta a remizat, 1-1, cu macedonenii de la FK Turnovo. Echipa lui Dulca mai are de disputat alte cinci partide test în Antalya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: