Delta Tulcea, egal cu Academik Sofia

Duminică după-amiază, Delta Tulcea a disputat al treilea meci de verificare din cantonamentul din Antalya în compania echipei Academik Sofia, locul 12 în Liga I din Bulgaria.

Pentru tulceni, meciul cu bulgarii a fost un test foarte util din moment ce la finalul său, conducerea clubului de la malul Dunării s-a arătat mulţumită de joc. “Deja, după acest meci, pot spune că jocul începe să se lege şi echipa s-a sudat în toate compartimentele. Suntem pe drumul cel bun.” a declarat Haralambe Meregiu, preşedintele de la Delta Tulcea.

Antrenorul Cristi Dulca a ales la startul jocului formula Olteanu – Oae, Grigorov, Soporan, Sînmărtean – Neagu, Postelnicu, Ionescu, N. Creţu – Nanu, R. Radu, după pauză fiind folosiţi şi Cucu, Lintaru, Vajda, Ciubotariu, Florea, Cîju, Scarlat, Mansur şi Avram.

Dealtfel, ultimul dintre cei intraţi în repriza secundă, ex-gălăţeanul Avram, a fost cel care a spart gheaţa într-un meci în care jucătorii celor două echipe au vrut să arate antrenorilor cum se poate rata din orice poziţie. După golul tulcenilor, înscris de Avram în minutul 74, bulgarilor le-a luat doar două minute pentru a egala, scorul final fiind 1-1.

Articol scris de Irinel Călin

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: