Delta Tulcea experimentează şi pierde

Marţi după-amiază Delta Tulcea a pierdut cu scorul de 0 – 2 amicalul susţinut în compania formaţiei poloneze Warta Poznan ( locul 16 Liga a II-a ).

Antrenorul Cristian Dulca a trimis în teren, în prima repriză, garnitura pe care intenţionează să se bazeze în retur: Samoilă – Peteleu, Grigorov, Soporan, Sânmârtean – Oae, Postelnicu, Ad. Ionescu, Ciubotariu – R. Radu, Nanu. Se poate observa că s-a reîntors la echipă fundaşul dreapta Peteleu care a efectuat pregătirea de iarnă cu divizionara A Gloria Bistriţa, ardelenii prelungindu-i acestuia împrumutul la Tulcea.

În prima repriză tulcenii şi-au creeat numeroase ocazii de poartă prin Oae, Nanu, dar în special R. Radu, niciuna nefiind din păcate finalizată. “Ne lipseşte atitudinea în faţa porţii, nu ne concentrăm şi adoptăm cele mai neinspirate modalităţi de finalizare. Poate în campionat altfel vor sta lucrurile”, ne-a declarat preşedintele Haralambie Meregiu.

În partea a doua a jocului au fost utilizaţi toţi ceilalţi 26 de jucători aflaţi în cantonamentul din Turcia, în ideea în care Cristi Dulca va stabili la finalul stagiului componenţa lotului de 22 pe care îl va păstra. Pe fondul acestui rulaj de jucători polonezii şi-au trecut în palmares o victorie în faţa formaţiei alb-albastre.

Articol scris de Valentin C. Ifrim

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: