Nicio victorie pentru Delta Tulcea în Antalya

Două înfrângeri şi trei egaluri este bilanţul tulcenilor în cantonamentul din Turcia

Joi după-amiază, tulcenii de la Delta au disputat ultimul meci de verificare din cantonamentul de două săptămâni din Antalya (Turcia) iar adversara tulcenilor a fost echipa Legnica Miedz (locul 3 în Liga a II-a din Polonia). Meciul s-a încheiat nedecis, 0-0, însă meciul a fost presărat de ocazii la ambele porţi.
„A fost un meci aprig disputat, mai ales în prima repriză, însă n-am reuşit să ne valorificăm ocaziile de gol. Nici noi, nici ei. Ca şi în meciul precedent, tot cu o echipă poloneză, nu am reuşit să înscriem, însă poate e mai bine aşa că ne rămân golurile de dat în campionat”, a declarat Haralambe Meregiu, preşedintele Delta Tulcea.
În acest ultim test din Antalya, Delta Tulcea a utilizat formula de start Olteanu – Oae, Soporan, Scarlat, Sînmărtean – Neagu, Postelnicu, Ionescu, Ciubotariu – Nanu, Radu, posibil formula ce va lua startul şi în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ din prima etapă a returului. Pe parcursul meciului cu polonezii de la Miedz au mai intrat şi Peteleu, Florea, Lintaru, Vajda, Creţu, Mihailov şi Cucu.
În turneul din Antalya tulcenii au pierdut două meciuri (1-3 cu Gloria Bistriţa, Liga I, România şi 0-2 cu Warta Poznan, Liga I, Polonia) şi au terminat la egalitate trei meciuri
(1-1 cu FK Turnovo, Liga I, Macedonia, 1-1 cu Academik Sofia, Liga a II-a, Bulgaria şi 0-0 cu Legnica Miedz, Liga a II-a, Polonia). Până la meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ din  6 martie, Delta Tulcea mai are două meciuri de verificare: cu Dunărea Călăraşi, în deplasare, pe 23 februarie şi cu Dacia Unirea Brăila, pe 26 februarie, la Tulcea.Articol scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

7 Responses

  1. in primele 5 etape se fac 2 puncte :))

  2. Isa, dar cine esti draga!? Vad ca le stii pe toate!? Pe ce loc ne clasam la final.. sa stim una buna.. daca mai urmarim returul sau ba..

  3. joaca maine Delta cu braila ?

  4. da, pe Pescarusul, Cosma Zait mai nou, de la ora 11.

  5. Nu se mai joaca niciun amical.

  6. Lotul afisat e actualizat?

    Multumesc.

  7. Avand in vedere ca nu s-a oficializat lotul definitivat pentru retur, acesta este lotul cu care s-a terminat prima parte a campionatului!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: