Delta Tulcea – Ceahlăul 1-4 (1-2)

După o campanie de achiziţii bogată, şi după două cantonamente de iarnă, unul la munte, în ţară, şi altul la mare, în Antalya, peste 1500 de spectatori au venit duminică încrezători la stadion pentru meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ.
Faptul că suporterii au venit în număr mare în tribune se pare că nu a contat prea mult. Şi dacă spectatorii au fost alături de echipă în prima repriză, a doua s-a încheiat într-un cor de fluierături şi huiduieli la adresa echipei favorite.
Filmul meciului a început destul de prost. Dincolo de distribuţia din care au lipsit tulcenii şi în care şi-au făcut loc toate achiziţiile de marcă din intersezon.
0-1 min. 11: Gol de senzaţie reuşit de Constantinescu, „strâns marcat” de Soporan, printr-un şut din voleu, după o centrare a lui Bădescu din marginea careului;
1-1 min. 26: R. Radu trage puternic dintr-o indirectă din interiorul careului, Gafiţa deviază balonul, care îl păcăleşte pe Villadsen şi intră în poartă;
1-2 min. 29: Cebotaru îi pasează pe dreapta, în careu, lui Dumitraş, acesta centrează pe jos în faţa porţii, iar Constantinescu, din nou nemarcat, din 6 metri trimite pe sub portar;
1-3 min. 68: Cebotaru şutează puternic dintr-o lovitură liberă din marginea careului, Samoilă respinge mingea în faţă, iar Gafiţa înscrie lejer din 6 metri;
1-4 min. 73: Achim pătrunde în careu pe partea dreaptă, trimite mingea în centru pentru Gafiţa, care de la 7 metri marchează cu latul, sub transversală.
În plus, oaspeţii au mai avut un penalty neacordat în minutul 17 după un fault făcut de Soporan la Gafiţa şi care putea fi sancţionat şi cu eliminare a fundaşului Deltei.
Ocaziile Deltei, nici măcar cât degetele de la o singură mână, i-au avut în prim plan pe Ciubotariu în prelungirile celor două reprize, însă portarul oaspete nu a fost deloc impresionat.
La finalul meciului, pentru prima dată în istoria Deltei, echipa a părăsit terenul spre vestiare huiduită la scenă deschisă.

Imediat dupa meci, tunet si fulger, presedintele FC Delta Tulcea, Haralambe Meregiu, a coborât la vestiar si le-a comunicat alb-albastrilor ca nu mai vad un leu pâna nu apar rezultatele.
Îmi vine greu sa mai pot spune ceva acum. Nu ma asteptam la asa ceva chiar daca nu trebuie sa minimalizam faptul ca am jucat cu principala favorita la promovarea în prima liga, un lot valoros, omogen. Nu gasesc însa o scuza în asta. Cu totii suntem responsabili pentru ceea ce se întâmpla. Vreau sa va spun ca imediat dupa meci am coborât la vestiar si le-am spus tuturor ca salariile sunt blocate la Delta. Nimeni nu mai vede un leu pâna nu ajungem pe locul 5. Nu mai avem alta varianta decât sa câstigam fiecare meci de acum înainte“, ne-a declarat presedintele FC Delta Tulcea, Haralambe Meregiu.

Delta: Samoilă – Peteleu, Scarlat, Soporan, D. Sânmartean – Oae, Coconaşu, M. Postelnicu (46 D. Florea), Ad. Ionescu (cpt.), Cr. Ciubotariu – R. Radu (71 E. Nanu). Antrenor: Cristi Dulca.
Ceahlăul: Villadsen – Dumitraş, Forminte, Viţelaru, Barna -Bădescu, Cebotaru (cpt.), V. Achim, Vădrariu (55 Chitoşcă) – M. Constantinescu (69 Gorea), Gafiţa (87 Onciu). Antrenor: Costel Enache.

Scris de Irinel Calin

Advertisements

2 Responses

  1. Pacat :(….va asteptam in LIGA 1 ! FCOG ALEE

  2. spunei ma lu Ciubotariu ala ca are un loc la Copiii nici macar la juniori

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: