CS Otopeni – Delta Tulcea, sambata ora 11:00

Chiar dacă nu a făcut o impresie prea bună în meciul cu Ceahlăul, Delta merge la Otopeni doar pentru a aduce la Tulcea trei puncte
Cu o evoluţie neconvingătoare în meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ de la Tulcea, încheiat cu victoria categorică a oaspeţilor, FC Delta vrea sâmbătă, la Otopeni să spele ruşinea şi să facă uitate fluierăturile de la finalul meciului trecut.
Spre deosebire de tulceni, elevii lui Tudorel Dumitru, antrenorul echipei CS Otopeni, au dat lovitura săptămâna trecută în Ghencea 2, contra celei de-a doua echipe a clubului Steaua pentru care au jucat, printre alţii, Lungu, Baciu, Onofraş, Matei şi noua achiziţie Maicon.
Victoria contra celor de la Steaua II cu 2-1 a fost obţinută prin golurile lui Manea, căpitanul echipei din Otopeni, un jucător care trebuie anihilat dacă se vrea victoria.
Din echipa de start a Deltei Tulcea, care va fi păstrată secretă, conform tradiţiei, de către antrenorul Cristi Dulca până în ziua meciului, vor lipsi Scarlat şi D. Sânmărtean suspendaţi, aşa că problemele defensive, ieşite în prim plan la meciul cu Ceahlăul, în loc să se rezolve mai rău se complică.
„Poate şi pentru că am avut şapte jucători noi în echipă a contat în meciul cu Ceahlăul, însă le-am spus şi jucătorilor în această săptămână că trebuie să punem osul şi să ne impunem jocul. Nu trebuie să aşteptăm o evoluţie mai slabă a adversarului sau să le dăm şansa de a-şi impune ei jocul. Cu acest gând mergem la Otopeni: să ne impunem jocul pentru că asta e tot ce mă interesează”, a declarat Cristi Dulca înaintea meciului de la Otopeni, încrezător că elevii săi vor reuşi să se impună şi să vină de acolo cu un rezultat bun, de preferat cu trei puncte.
Meciul de la Otopeni, programat sâmbătă de la 11.00, va fi arbitrat de Cătălin Popa din Piteşti, asistat de Dan Ilieş din Braşov şi Lorin Udrea din Târgu-Jiu, observatori fiind delegaţi Marian Dorobanţu din Buzău şi Vasile Filimon din Bucureşti.

Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: