CS Otopeni – Delta Tulcea 1-0 (0-0)

Cu un singur punct în ultimele cinci meciuri, tulcenii au ajuns din candidaţi la promovare, foarte aproape de retrogradare
Sâmbătă la Otopeni, Delta a mai înregistrat o înfrângere, a patra consecutivă, în faţa unei echipe lipsite de griji şi fără obiectiv în acest sezon. Dacă gazdele au jucat cu salariile (contracte) reduse unilateral la jumătate de finanţator, tot primăria, tulcenii au jucat cu salariile blocate, iar rezultatul din acest punct de vedere a fost jumătate la nimic.
Cel mai în formă fotbalist de la Otopeni, autor a trei goluri în cele două meciuri ale returului, Florin Manea, l-a executat pe Samoilă cu un şut din marginea careului în minutul 62, un şut plasat lângă bara laterală.
Până la gol, gazdele nu au fost cu nimic peste tulceni, ba, dimpotrivă, golul a picat împotriva cursului jocului. Primul sfert de oră al partidei a fost un iureş al elevilor lui Cristi Dulca iar partea a doua a primei reprize, chiar dacă gazdele au reuşit să mai treacă de centrul terenului, a fost echilibrată cu un plus al numărului de ocazii în dreptul Deltei. Cea mai mare, de departe fiind bara lui Ionescu.
După reluare, jocul s-a mai echilibrat iar după gol gazdele au schimbat registrul tactic mizând foarte mult pe posesie tocmai pentru a nu le da şanse tulcenilor să mai ameninţe poarta lui Tănase, portarul gazdelor.
Pe final de meci, chiar şi cu trei atacanţi pe teren, poarta gazdelor nu se poate spune că a fost ame-ninţată serios, iar finalul de meci i-a găsit pe tulceni cu nervii întinşi la maxim, aceştia având ceva de reproşat arbitrului întâlnirii.
După această nouă înfrângere, meciul cu Juventus Bucureşti nu se mai anunţă chiar un antrenament cu public fiind chiar un meci de a mai fi sau a nu mai fi în Liga a II-a.
Delta Tulcea: Samoilă – Oae, Grigorov, Soporan, Cucu – Ciubotariu, Coconaşu (Nanu), A. Ionescu (cpt.), N. Creţu ( Neagu) – R. Radu (Henry), D. Florea Antrenor: Cristi Dulca

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: