Delta Tulcea dezminte că ar fi interesată de aducerea lui Marin Barbu

In urma articolului aparut pe liga2.ro legat de faptul ca Delta Tulcea ar fi interesata de serviciile lui Marin Barbu conducerea clubului a ţinut să dezmintă speculaţiile care afirmau ca Marian Barbu ar fi înlocuitorul actualului antrenor, Cristi Dulca.

“Nu a fost şi nici nu va fi vorba în acest campionat de înlocuirea antrenorului Cristian Dulca. Aducerea la echipă a antrenorului Cristian Dulca a fost posibilă în urma prezentării şi asumării de către clubul nostru a unui program pe termen lung, care presupune stabilitate şi continuitate la nivelul conducerii tehnice. Proiectul, pe care l-am demarat chiar din pauza competiţională din iarnă, presupune reconstrucţia echipei. Ţinând cont de faptul că lotul echipei este unul dintre cele mai vârstnice din cadrul ligii a 2-a, ne-am asumat, deopotrivă cu antrenorul Cristian Dulca, chiar cu riscul unor posibile rezultate imediate nefavorabile, dificilă sarcina de întinerire a formaţiei.”, se arată în comunicatul aminitit.

Oficialii au recunoscut că rezultatele din primele două etape ale returului au provocat o stare de dezamăgire, însă au adus în vedere faptul că Delta se menţine departe de zona retrogradării după ce a reuşit să se impună în ultima etapă în faţa celor de la Juventus

“Rezultatele negative înregistrate în primele două etape ale returului au produs dezamăgire, dar lucrul cel mai important este faptul că, în ultimul joc, Delta Tulcea a reuşit să se impună în faţă unei candidate la retrogradare. Este timpuriu să vorbim de posibilitatea retrogradării atâta vreme cât între locurile 5 şi 12 ocupat de echipă noastră diferenţă este de doar 4 puncte.”, se mai arată în comunicatul de presă.

Lucrul cel mai important este precizat în finalul comunicatului. Conducerea clubului a dezvăluit că a început negocierile cu antrenorul Cristi Dulca pentru a-i prelungi contractul care expiră la finele acestui sezon: “Menţionam în încheiere faptul că pentru antrenorul Cristian Dulca, al cărui contract expiră la finalul campionatului, clubul nostru a demarat negocierile în vederea prelungirii înţelegerii pentru un an de zile.”

Articol scris de Bogdan Andrei FECHITĂ

Advertisements

One Response

  1. Sa intelegem ca s-a angajat ofiter de presa, sau om care sa intretina relatia cu mass media si cei interesati de club!?

    Daca citeste cineva avizat, sa raspunda!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: