Avancronica FC Delta Tulcea – CF Braila

Sâmbătă ora 11:00, Delta Tulcea are cel mai uşor meci al sezonului contra „lanternei” CF Brăila. Să fie meci de „1 solist”?

După două victorii consecutive, Delta Tulcea are sâmbătă poate cel mai uşor meci din acest sezon contra „lanternei roşii” CF Brăila, o echipă deja condamnată la retrogradare la finalul sezonului. Să fie oare meci de „1 solist”?
Probabil că va fi şi un meci în care tulcenii vor trece şi de cota trei,  aşa cum nu s-a mai întâmplat de la meciul cu Steaua II, un meci în care elevii lui Cristi Dulca au fost parcă prea miloşi cu junii roş-albaştri.
„Echipa se pregăteşte bine de la începutul returului şi nu am ce să le reproşez băieţilor nimic în primele două meciuri pierdute. Pot spune doar că am avut ghinion, mai ales în meciul de la Otopeni, dar deja e de domeniul trecutului. Am pregătit bine meciul cu Brăila şi sper să facem un meci care să fie apreciat cu aplauze la final şi cu alte trei puncte de care avem atâta nevoie”, a declarat Cristi Dulca, antrenorul Deltei Tulcea.
Din fericire, niciun jucător nu este accidentat sau suspendat pentru meciul de sâmbătă şi, din acest motiv, lotul de 18 va fi cea mai grea decizie pentru antrenor.
„Cel mai greu îmi va fi să aleg cei 18 jucători pentru foaie pentru că toţi ar trebui să fie trecuţi în ea şi asta pentru că s-au pregătit foarte bine”, a mai spus Cristi Dulca.
Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: