Înaintea meciului cu Săgeata Năvodari Andrei Peteleu joacă pentru naţională

Selecţionerul naţionalei României Under 19, Lucian Burchel, a mizat ieri în partida amicală contra selectionatei Serbiei Under 19  pe aportul fundaşului dreapta Andrei Peteleu, fotbalist al Gloriei Bistriţa, împrumutat la Delta Tulcea şi în acest sezon.
Nu este pentru prima dată când Peteleu îmbracă tricoul echipei naţionale şi evoluţiile sale din ultimele meciuri, câştigate de tulceni în cele patru confruntări recente, l-au recomandat pe jucătorul de 18 ani pentru postul de fundaş dreapta.
„Andrei Peteleu este un jucător care îşi merită pe deplin convocarea la naţională şi mai are şi avantajul că evoluţiile sale din ultimele meciuri m-au convins că e foarte determinat în joc. Ba chiar aş spune că are creştere de la meci la meci şi potenţial foarte bun.” a declarat Cristi Dulca, antrenorul echipei Delta Tulcea.
Naţionala României Under 19 a susţinut ieri de la ora 14 pe stadionul Ştiinţa din Timişoara un meci amical în compania echipei naţionale a Serbiei, scorul final fii 1-3.

Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

One Response

  1. Nu ca “nu este prima data cand Peteleu…” este convocat la lotul national ci are peste 25 de convocari consecutive la lot. Un baiat de exceptie, atat ca jucator cat si ca prieten si coleg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: