Gloria Buzău – Delta Tulcea 0-1 (0-1). Am reintrat în cărţi pentru promovare!

 

Meciul cu Concordia, de duminică, 1 mai, de la Tulcea, poate duce visul promovării mai departe!

Gazdele au avut din debutul meciului câteva încercări timide de a pune în pericol poarta lui Olteanu însă şuturile lui Prodan (‘9) şi Ungureanu (‘16) au ocolit cu mult ţinta. În schimb, tulcenii au arătat că sunt hotărâţi să îşi continue seria victoriilor şi au căutat cu insistenţă culoare libere spre gol. N. Creţu (‘24), cap din plonjon puţin pe lângă, şi Oae (‘27), şut peste, au fost şi ei aproape de deschiderea scorului.
Au fost avertismentele dinaintea golului înscris de Florea (’29) care l-a învins cu un şut plasat din interirul careului pe goalkeeper-ul buzoian stabilind de altfel scorul primei reprize.
În debutul reprizei secunde Delta îşi putea mari avantajul, dar mingea şutată de la 14 metri de Creţu (’46) a fost scoasă în extremis de Budur. Portarul gazdelor s-a mai remarcat la şuturile lui Neagu (’62), din lovitură liberă, şi Radu (’73), din interiorul careului.
Meciul se putea termina şi la egalitate dacă şutul lui Prodan (’77) de la aproximativ zece metri de poarta lui Olteanu nu ar fi fost respins cu capul de pe linia porţii de Grigorov.

“Din păcate, am pierdut primul joc din retur pe teren propriu. Poate că nu meritam asta, dar faptul că am făcut câteva greşeli în defensivă în repriza întâi a făcut ca lucrurile să nu ne convină la final. Nu am avut foarte multe situaţii de gol, dar cred că în conjuctura în care am disputat acest meci chiar nu se putea mai mult şi spun de imposibilitatea de a-i folosi pe jucătorii care traversau o formă bună. Este vorba despre Smedescu, accidentat la ultimul antrenament, Stroe care a avut probleme cu stomacul, ajungând chiar la spital, M. Puşcă, suspendat. Nu asta este însă cauza înfrângerii. Am pierdut pur şi simplu, fiindcă am întâlnit o echipă care a speculat la maximum erorile noastre”

Mişu Ciobanu, antrenorul Gloria Buzău

“Încă din zilele premergătoare acestui meci i-am avertizat pe jucători că vor avea o misiune dificilă. Asta, fiindcă ştiam că Gloria are începuturi de partidă destul de bune. Astăzi am întâlnit o echipă nesperat de tehnică şi dispusă la efort. Evident că sunt mulţumit că am reuşit să obţinem a şasea victorie consecutivă şi sper s-o ţinem tot aşa. Pe lângă asta, am devenit un grup unit într-un timp destul de scurt, spre surprinderea multora. Oricum, vreau să felicit şi pe Gloria pentru jocul prestat”

Cristi Dulca, antrenor Delta Tulcea

Gloria Buzău: Budur – I. Filip, C. Marin (cpt.), C. Puşcă, Semeghin – Jercălău, Horovei, Quimet, Otvoş – D. Prodan, B. Ungureanu Antrenor: Mihai Ciobanu
Delta Delta: I. Olteanu – Peteleu, Grigorov, Soporan, D. Sânmărtean – Oae, Ad. Ionescu (cpt.), Postelnicu, N. Creţu – D. Florea, Henry; antrenor: Cristian Dulca.
Înaintea meciului de duminică, 1 mai, cu Concordia Chiajna de la Tulcea, Delta Tulcea a acumulat 36 de puncte fiind clasată pe locul 5 la egalitate cu Viitorul Constanţa şi CS Otopeni.

Scris de Irinel CĂLIN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: