Liga Suporterilor Tulceni

In decursul ultimilor ani, o data cu aparitia actualei echipe FC Delta Tulcea, suporterii tulceni au incercat in masura posibilitatilor, si au reusit cu succes, sa se organizeze cat mai bine pentru a sustine si a promova spiritul si valorile locale.
Infiintarea si constituirea intr-o asociatie ne va conferi mult mai multe posibilitati. Astfel, obiectivul nostru este de a promova si apara imaginea, drepturile si interesele tuturor suporterilor tulceni si a echipei noastre favorite, precum si asigurarea si optimizarea unei relatii cat mai civilizate si constructive intre toti factorii implicati. De altfel, pe viitor vom incerca sa ne implicam in diverse cauze sociale si umanitare si in trezirea si intensificarea spiritului civic al tuturor concetatenilor.
Asadar, alaturi de toti cei care vor dori sa contribuie, sa se implice sau sa ajute la dezvoltarea tuturor demersurilor noastre, am decis sa pornim pe un nou drum,       in speranta ca vom reusi mai multe decat ne-am propus.
Pe aceasta cale, dorim sa invitam pe oricine este interesat sa se alature proiectului nostru, indiferent de sex, varsta, etnie sau asezare pe stadion, indiferent ca este persoana fizica sau juridica. Mentionam ca nu avem nici o orientare politica, si dorim sa ne delimitam de tot ce presupune acest lucru, si vom fi ca si pana acum independenti, in orice privinta.
Fiecare membru care va adera in LST, va primi un card de membru prin care i se va certifica aceasta calitate. De asemenea, acesta ii va aduce diverse beneficii si avantaje, cum ar fi reduceri semnificative la produsele noastre, si actiunile intreprinse de noi, plus un cadou surpriza la aderare. Deoarece inceputul este mai dificil si vom avea foarte multe de facut pentru retur, cotizatia pana la startul sezonului viitor va fi de 65 de lei, dupa care se va trece la cotizatie anuala.
Ii invitam pe toti cei interesati, sa se alature cat mai repede, sperand ca pana la sfarsitul lunii, prin ajutorul vostru sa demaram ceea ce va fi “un nou inceput”.

Pentru mai multe detalii sau neclaritati ori pentru a deveni membru ne puteti contacta prin comentarii la acest topic, sau la numarul de telefon 0747428263.

Leave a comment